Activiteiten

Activiteiten

Eén van mijn sterke kanten zijn de kleinere projecten. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een aanbouw, het vervangen van houten of kunststof kozijnen, het plaatsen van een badkamer, maatwerkdeuren, dakgoten, boeidelen en dergelijke. Ik houd van kwaliteit en gebruik bij mijn werkzaamheden de betere merken.

Maatwerk

Ik werk graag aan bijzondere en creatieve projecten op maat, zoals een poort, een bijgebouw, een schoorsteenmantel, luxe binnenbetimmering of overkapping. Onder het menu-item projecten vindt u hier enkele voorbeelden van. In mijn eigen werkplaats heb ik de mogelijkheid om uw specifieke wensen via machinale houtbewerking vorm te geven.

Ik verzorg voor u de totale klus en regel zelf wanneer nodig bijvoorbeeld een loodgieter, stucadoor of elektricien. Zo heeft u als klant altijd één aanspreekpunt, dat is wel zo prettig.

Timmerbedrijf Van Vossen

Actief sinds 2002
Ook inzetbaar voor grotere (onderhouds)projecten
Wij leveren Profel en Gealan kunststof kozijnen
Advies, levering en montage en altijd 1 aanspreekpunt
Werkzaam voor bedrijven en particulieren

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken met u. Het 1e bezoek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Zo weet u waar u aan toe bent, en kunnen wij een passend voorstel maken.


06 53675964